OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA

Zamawiający – Pomorska Fundacja Filmowej w Gdyni z siedzibą przy Placu Grunwaldzkim 2, 81-372 Gdynia, KRS: 0000233880, REGON: 220055893, NIP: 5862147548, zgodnie z postanowieniami ogłoszenia o zamówieniu w postępowaniu prowadzonym w trybie art. 5a PZP na „Usługę zarządzania miejscami noclegowymi na potrzeby 41. Festiwalu Filmowego w Gdyni”, po przeanalizowaniu złożonych w postępowaniu ofert oraz wyborze najkorzystniejszej oferty niniejszym zawiadamia, że zamówienia udzielono wykonawcy:

Pani Ryszardzie Obarek

prowadzącej działalność gospodarczą pod firmą

Biuro Podróży „LAUER” – Ryszarda Obarek

ul. Polna 92, 83-050 Kolbudy

Zamówienia udzielono (podpisano umowę) dnia 12 lipca 2016 roku

OGŁOSZENIE O UDZIELENIU ZAMÓWIENIA.pdf

OGŁOSZENIE O ZAMÓWIENIU

W POSTĘPOWANIU PROWADZONYM W TRYBIE ART. 5A PZP na „Usługę zarządzania miejscami noclegowymi na potrzeby 41. Festiwalu Filmowego w Gdyni”

All rights reserved. © 2005-2017 The Pomeranian Film Foundation.