Pomorska Fundacja Filmowa w Gdyni, organizator XI Przeglądu Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY oświadcza, że po otrzymaniu oraz potwierdzeniu informacji, że jeden z finalistów przeglądu nie spełnia regulaminowych warunków uczestnictwa w konkursie, zdecydowaliśmy o zdyskwalifikowaniu laureatki nagrody Albatrosa 2018 za najlepszy krótki film fabularny i tym samym odstąpiliśmy od przyznania nagrody dla filmu „Pan Nikodem”.
Pomorska Fundacja Filmowa w Gdyni, organizator XI Przeglądu Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY, serdecznie dziękuje za wszystkie zgłoszone filmy na tegoroczną edycję Albatrosów.
Serdecznie dziękujemy wszystkim młodym filmowcom za zgłoszenie swoich filmów na XI Przegląd Albatrosy. W tym roku otrzymaliśmy 48 prac z całej Polski. Śledźcie naszą stronę, gdzie na początku czerwca pojawią się informacje, które filmy zostały zakwalifikowane przez Jury do finału.
1 | 2 | 3 | ... | >

Więcej wydarzeń

Zadajesz sobie pytanie: Jak zrobić film? Zgłoś się na 17. Pomorskie Warsztaty Filmowe!

Pomorska Fundacja Filmowa w Gdyni

(...) powstała w 2005 roku. Jej fundatorami są Samorząd Województwa Pomorskiego, Gmina Gdynia i Stowarzyszenie Filmowców Polskich.

Władze Pomorskiej Fundacji Filmowej

All rights reserved. © 2005-2018 The Pomeranian Film Foundation.