2015-06-17
Już za nami emocje związane z galą rozdania nagród VIII Przeglądu Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY! 17 czerwca o godzinie 12:00 poznaliśmy nazwiska laureatów.
Jury VIII Przeglądu Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY pod przewodnictwem Jerzego Radosa, po zapoznaniu się z 50 filmami zgłoszonymi w tymroku do konkursu, zdecydowało się zakwalifikować do finału następujące filmy
Zadajesz sobie pytanie: Jak zrobić film? Zgłoś się na 14. Pomorskie Warsztaty Filmowe!
Dwa lata temu, na terenie Trójmiasta, powstała pierwsza w Polsce sekcja “Cheerleaders na wózkach”. Pięć dziewczynek cierpiących na przepuklinę oponową–rdzeniową lub rozszczep kręgosłupa: Martynka, „Mała” i „Duża” Zuzia, Wiktoria i Ania, pod czujnym okiem trenerki – Moniki – profesjonalnej cheerleaderki Grupy FLEX Sopot, rozpoczęły prace nad układem tanecznym, wierząc, że kiedyś uda im się wystąpić podczas prawdziwego meczu.
< | ... | 3 | 4 | 5 | ... | >

Więcej wydarzeń

Zadajesz sobie pytanie: Jak zrobić film? Zgłoś się na 15. Pomorskie Warsztaty Filmowe!

Pomorska Fundacja Filmowa w Gdyni

(...) powstała w 2005 roku. Jej fundatorami są Samorząd Województwa Pomorskiego, Gmina Gdynia i Stowarzyszenie Filmowców Polskich.

Władze Pomorskiej Fundacji Filmowej

All rights reserved. © 2005-2017 The Pomeranian Film Foundation.