Dwa lata temu, na terenie Trójmiasta, powstała pierwsza w Polsce sekcja “Cheerleaders na wózkach”. Pięć dziewczynek cierpiących na przepuklinę oponową–rdzeniową lub rozszczep kręgosłupa: Martynka, „Mała” i „Duża” Zuzia, Wiktoria i Ania, pod czujnym okiem trenerki – Moniki – profesjonalnej cheerleaderki Grupy FLEX Sopot, rozpoczęły prace nad układem tanecznym, wierząc, że kiedyś uda im się wystąpić podczas prawdziwego meczu.
Przypominamy, że jeszcze przez dwa tygodnie, do 15 maja, czekamy na Wasze filmy zgłoszone na VIII Przegląd Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY!

Przetarg nieograniczony na dostawę i montaż sprzętu dla Pomorskiej Fundacji Filmowej w Gdyni.

Ogłoszenie zostało opublikowane w dniu 24 marca 2015 roku w Biuletynie Zamówień Publicznych pod numerem 65872 –2015.

Termin składania ofert mija 14 kwietnia br. o godzinie 12.30.
< | ... | 4 | 5 | 6 | ... | >

Więcej wydarzeń

Zadajesz sobie pytanie: Jak zrobić film? Zgłoś się na 16. Pomorskie Warsztaty Filmowe!

Pomorska Fundacja Filmowa w Gdyni

(...) powstała w 2005 roku. Jej fundatorami są Samorząd Województwa Pomorskiego, Gmina Gdynia i Stowarzyszenie Filmowców Polskich.

Władze Pomorskiej Fundacji Filmowej

All rights reserved. © 2005-2017 The Pomeranian Film Foundation.