Jesteś uczniem szkoły ponadgimnazjalnej i uwielbiasz kręcić filmy? Prześlij swoją pracę na VIII Przegląd Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY 2015.
33 filmy przyjęte do konkursu, 4 kategorie, 3 podmioty oceniające – przed nami finał 3. edycji 10 minut festiwalu. Zapraszamy na galę finałową, która odbędzie się 29 marca 2015r. w Pomorskiej Fundacji Filmowej w Gdyni. Wstęp wolny.
Gimnazjum nr 11 w Gdyni wspólnie z Pomorską Fundacją Filmową w Gdyni zaprasza uczniów gimnazjów z całej Polski do udziału w I Przeglądzie Amatorskich Filmów Uczniowskich "Młode Albatrosy 2015".

Celem przeglądu jest zainteresowanie młodzieży gimnazjalnej tworzeniem filmów. Do konkursu można zgłaszać filmy trwające od 1do 15 minut. Gatunek i tematyka jest dowolna. Najciekawsze propozycje zostaną dopuszczone do finału konkursu, gdzie będą mogły rywalizować ostatuetki "Albatrosa" oraz nagrody pieniężne.

Więcej informacji: www.gim11gdynia.pl.
< | ... | 5 | 6 | 7 | ... | >

Więcej wydarzeń

Zadajesz sobie pytanie: Jak zrobić film? Zgłoś się na 16. Pomorskie Warsztaty Filmowe!

Pomorska Fundacja Filmowa w Gdyni

(...) powstała w 2005 roku. Jej fundatorami są Samorząd Województwa Pomorskiego, Gmina Gdynia i Stowarzyszenie Filmowców Polskich.

Władze Pomorskiej Fundacji Filmowej

All rights reserved. © 2005-2018 The Pomeranian Film Foundation.