Zadajesz sobie pytanie: Jak zrobić film? Zgłoś się na 14. Pomorskie Warsztaty Filmowe!
Dwa lata temu, na terenie Trójmiasta, powstała pierwsza w Polsce sekcja “Cheerleaders na wózkach”. Pięć dziewczynek cierpiących na przepuklinę oponową–rdzeniową lub rozszczep kręgosłupa: Martynka, „Mała” i „Duża” Zuzia, Wiktoria i Ania, pod czujnym okiem trenerki – Moniki – profesjonalnej cheerleaderki Grupy FLEX Sopot, rozpoczęły prace nad układem tanecznym, wierząc, że kiedyś uda im się wystąpić podczas prawdziwego meczu.
Przypominamy, że jeszcze przez dwa tygodnie, do 15 maja, czekamy na Wasze filmy zgłoszone na VIII Przegląd Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY!
< | ... | 5 | 6 | 7 | ... | >

Więcej wydarzeń

Zadajesz sobie pytanie: Jak zrobić film? Zgłoś się na 17. Pomorskie Warsztaty Filmowe!

Pomorska Fundacja Filmowa w Gdyni

(...) powstała w 2005 roku. Jej fundatorami są Samorząd Województwa Pomorskiego, Gmina Gdynia i Stowarzyszenie Filmowców Polskich.

Władze Pomorskiej Fundacji Filmowej

All rights reserved. © 2005-2018 The Pomeranian Film Foundation.