Powrót do strony głównej Wydarzeń
2014-12-04
13. Pomorskie Warsztaty Filmowe
Zakończyły się zdjęcia do etiud fabularnych realizowanych w ramach 13. Pomorskich Warsztatów Filmowych. Dwunastu uczestników warsztatów pod czujnym okiem Mistrza - Wojciecha Marczewskiego - nakręciło z profesjonalną ekipą filmową 4 krótkie scenki z udziałem aktorów Teatru Wybrzeże: Justyny Bartoszewicz i Macieja Konopińskiego oraz aktorów Teatru Miejskiego: Agaty Moszumańskiej i Macieja Wiznera.

Projekt otrzymał dofinansowanie Gminy Miasta Gdyni, Samorządu Województwa Pomorskiego oraz Centrum Kultury 105 w Koszalinie.

Przedstawiamy zdjęcia z planu zdjęciowego:

13 PWF-1.jpg

13 PWF-2.jpg

13 PWF-3.jpg

13 PWF-4.jpg

13 PWF-5.jpg

13 PWF-6.jpg

13 PWF-7.jpg

13 PWF-8.jpg

All rights reserved. © 2005-2018 The Pomeranian Film Foundation.
2014-12-04
13. Pomorskie Warsztaty Filmowe

Przedstawiamy zdjęcia z planu zdjęciowego:

13 PWF-1.jpg

13 PWF-2.jpg

13 PWF-3.jpg

13 PWF-4.jpg

13 PWF-5.jpg

13 PWF-6.jpg

13 PWF-7.jpg

13 PWF-8.jpg

Drukuj | Powiadom znajomego | Zgłoś błąd

All rights reserved. © 2005-2018 The Pomeranian Film Foundation.