Bardzo się cieszymy, że tak wiele filmów zgłosiliście na tegoroczną XII edycję Przeglądu Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY.
Serdecznie zapraszamy uczniów szkół średnich do wzięcia udziału

w XII Przeglądzie Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY.
Pomorska Fundacja Filmowa w Gdyni, organizator XI Przeglądu Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY oświadcza, że po otrzymaniu oraz potwierdzeniu informacji, że jeden z finalistów przeglądu nie spełnia regulaminowych warunków uczestnictwa w konkursie, zdecydowaliśmy o zdyskwalifikowaniu laureatki nagrody Albatrosa 2018 za najlepszy krótki film fabularny i tym samym odstąpiliśmy od przyznania nagrody dla filmu „Pan Nikodem”.
Pomorska Fundacja Filmowa w Gdyni, organizator XI Przeglądu Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY, serdecznie dziękuje za wszystkie zgłoszone filmy na tegoroczną edycję Albatrosów.
Serdecznie dziękujemy wszystkim młodym filmowcom za zgłoszenie swoich filmów na XI Przegląd Albatrosy. W tym roku otrzymaliśmy 48 prac z całej Polski. Śledźcie naszą stronę, gdzie na początku czerwca pojawią się informacje, które filmy zostały zakwalifikowane przez Jury do finału.
2018-02-12
Chcesz pokazać świat swoich marzeń i niepokojów? Chcesz przeżyć przygodę? Jeśli tak, to załóż ekipę filmową, nakręć film i weź udział w XI Przeglądzie Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY 2018.

Miasto Gdynia oraz Pomorska Fundacja Filmowa w Gdyni zapraszają do udziału w konkursie na film reklamowy "Gdynia. Pełna kultura". Maksymalnie 15 sekundowy materiał ma promować Gdynię jako miasto z ambitną i atrakcyjną ofertą kulturalną.

Zgłoszenia do 28 sierpnia. Szczegóły w regulaminie.
Tylko do 15 maja czekamy na Wasze filmy zgłaszane na X. Przegląd Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY.
Na zwycięzców czekają cenne nagrody!
Szczegóły na stronie: https://albatrosy.wordpress.com/
2017-02-14
Chcesz pokazać świat swoich marzeń i niepokojów? Chcesz przeżyć przygodę? Jeśli tak, to załóż ekipę filmową, nakręć film i weź udział w X Przeglądzie Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY 2017.
1 | 2 | 3 | ... | >

All rights reserved. © 2005-2019 The Pomeranian Film Foundation.