Z dniem 20 lipca Pomorska Fundacja Filmowa w Gdyni zmienia adres siedziby. Nowy adres to plac Grunwaldzki 2 (koło Teatru Muzycznego w Gdyni).
2015-06-17
Już za nami emocje związane z galą rozdania nagród VIII Przeglądu Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY! 17 czerwca o godzinie 12:00 poznaliśmy nazwiska laureatów.
Jury VIII Przeglądu Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY pod przewodnictwem Jerzego Radosa, po zapoznaniu się z 50 filmami zgłoszonymi w tymroku do konkursu, zdecydowało się zakwalifikować do finału następujące filmy
Zadajesz sobie pytanie: Jak zrobić film? Zgłoś się na 14. Pomorskie Warsztaty Filmowe!
Dwa lata temu, na terenie Trójmiasta, powstała pierwsza w Polsce sekcja “Cheerleaders na wózkach”. Pięć dziewczynek cierpiących na przepuklinę oponową–rdzeniową lub rozszczep kręgosłupa: Martynka, „Mała” i „Duża” Zuzia, Wiktoria i Ania, pod czujnym okiem trenerki – Moniki – profesjonalnej cheerleaderki Grupy FLEX Sopot, rozpoczęły prace nad układem tanecznym, wierząc, że kiedyś uda im się wystąpić podczas prawdziwego meczu.
Przypominamy, że jeszcze przez dwa tygodnie, do 15 maja, czekamy na Wasze filmy zgłoszone na VIII Przegląd Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY!

Przetarg nieograniczony na dostawę i montaż sprzętu dla Pomorskiej Fundacji Filmowej w Gdyni.

Ogłoszenie zostało opublikowane w dniu 24 marca 2015 roku w Biuletynie Zamówień Publicznych pod numerem 65872 –2015.

Termin składania ofert mija 14 kwietnia br. o godzinie 12.30.
Jesteś uczniem szkoły ponadgimnazjalnej i uwielbiasz kręcić filmy? Prześlij swoją pracę na VIII Przegląd Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY 2015.
1 | 2 | 3 | ... | >

All rights reserved. © 2005-2017 The Pomeranian Film Foundation.