Zadajesz sobie pytanie: Jak zrobić film? Zgłoś się na 14. Pomorskie Warsztaty Filmowe!
Dwa lata temu, na terenie Trójmiasta, powstała pierwsza w Polsce sekcja “Cheerleaders na wózkach”. Pięć dziewczynek cierpiących na przepuklinę oponową–rdzeniową lub rozszczep kręgosłupa: Martynka, „Mała” i „Duża” Zuzia, Wiktoria i Ania, pod czujnym okiem trenerki – Moniki – profesjonalnej cheerleaderki Grupy FLEX Sopot, rozpoczęły prace nad układem tanecznym, wierząc, że kiedyś uda im się wystąpić podczas prawdziwego meczu.
Przypominamy, że jeszcze przez dwa tygodnie, do 15 maja, czekamy na Wasze filmy zgłoszone na VIII Przegląd Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY!

Przetarg nieograniczony na dostawę i montaż sprzętu dla Pomorskiej Fundacji Filmowej w Gdyni.

Ogłoszenie zostało opublikowane w dniu 24 marca 2015 roku w Biuletynie Zamówień Publicznych pod numerem 65872 –2015.

Termin składania ofert mija 14 kwietnia br. o godzinie 12.30.
Jesteś uczniem szkoły ponadgimnazjalnej i uwielbiasz kręcić filmy? Prześlij swoją pracę na VIII Przegląd Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY 2015.
33 filmy przyjęte do konkursu, 4 kategorie, 3 podmioty oceniające – przed nami finał 3. edycji 10 minut festiwalu. Zapraszamy na galę finałową, która odbędzie się 29 marca 2015r. w Pomorskiej Fundacji Filmowej w Gdyni. Wstęp wolny.
Gimnazjum nr 11 w Gdyni wspólnie z Pomorską Fundacją Filmową w Gdyni zaprasza uczniów gimnazjów z całej Polski do udziału w I Przeglądzie Amatorskich Filmów Uczniowskich "Młode Albatrosy 2015".

Celem przeglądu jest zainteresowanie młodzieży gimnazjalnej tworzeniem filmów. Do konkursu można zgłaszać filmy trwające od 1do 15 minut. Gatunek i tematyka jest dowolna. Najciekawsze propozycje zostaną dopuszczone do finału konkursu, gdzie będą mogły rywalizować ostatuetki "Albatrosa" oraz nagrody pieniężne.

Więcej informacji: www.gim11gdynia.pl.
W okresie świątecznym biuro Pomorskiej Fundacji Filmowej w Gdyni będzie czynne następująco:

24-28 grudnia - biuro nieczynne
29-30 grudnia - biuro czynne w godzinach 09:00-17:00
31 grudnia - biuro czynne w godzinach 09:00-13:00
1-4 stycznia - biuro nieczynne
5 stycznia - biuro czynne w w godzinach 09:00-17:00
6 stycznia - biuro nieczynne

< | 2 | 3 | 4 | ... | >

All rights reserved. © 2005-2018 The Pomeranian Film Foundation.