Przypominamy, że jeszcze przez dwa tygodnie, do 15 maja, czekamy na Wasze filmy zgłoszone na VIII Przegląd Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY!

Przetarg nieograniczony na dostawę i montaż sprzętu dla Pomorskiej Fundacji Filmowej w Gdyni.

Ogłoszenie zostało opublikowane w dniu 24 marca 2015 roku w Biuletynie Zamówień Publicznych pod numerem 65872 –2015.

Termin składania ofert mija 14 kwietnia br. o godzinie 12.30.
Jesteś uczniem szkoły ponadgimnazjalnej i uwielbiasz kręcić filmy? Prześlij swoją pracę na VIII Przegląd Amatorskich Filmów Uczniowskich ALBATROSY 2015.
33 filmy przyjęte do konkursu, 4 kategorie, 3 podmioty oceniające – przed nami finał 3. edycji 10 minut festiwalu. Zapraszamy na galę finałową, która odbędzie się 29 marca 2015r. w Pomorskiej Fundacji Filmowej w Gdyni. Wstęp wolny.
Gimnazjum nr 11 w Gdyni wspólnie z Pomorską Fundacją Filmową w Gdyni zaprasza uczniów gimnazjów z całej Polski do udziału w I Przeglądzie Amatorskich Filmów Uczniowskich "Młode Albatrosy 2015".

Celem przeglądu jest zainteresowanie młodzieży gimnazjalnej tworzeniem filmów. Do konkursu można zgłaszać filmy trwające od 1do 15 minut. Gatunek i tematyka jest dowolna. Najciekawsze propozycje zostaną dopuszczone do finału konkursu, gdzie będą mogły rywalizować ostatuetki "Albatrosa" oraz nagrody pieniężne.

Więcej informacji: www.gim11gdynia.pl.
W okresie świątecznym biuro Pomorskiej Fundacji Filmowej w Gdyni będzie czynne następująco:

24-28 grudnia - biuro nieczynne
29-30 grudnia - biuro czynne w godzinach 09:00-17:00
31 grudnia - biuro czynne w godzinach 09:00-13:00
1-4 stycznia - biuro nieczynne
5 stycznia - biuro czynne w w godzinach 09:00-17:00
6 stycznia - biuro nieczynne

2014-12-04
W dniach 2-3 grudnia odbyły się zdjęcia do etiud filmowych realizowanych w ramach 13. Pomorskich Warsztatów Filmowych.
Informujemy, że biuro Pomorskiej Fundacji Filmowej w Gdyni będzie nieczynne w dniu 10 listopada.
< | 2 | 3 | 4 | ... | >

All rights reserved. © 2005-2018 The Pomeranian Film Foundation.